Din felanmälan/synpunkt är mottagen och registrerad

Aktuella nyheter

Moderator: Moderatorgruppen

anders
Site Admin
Inlägg: 356
Blev medlem: mån 14 nov 2005, 18:17
Ort: Stockholm

Din felanmälan/synpunkt är mottagen och registrerad

Inlägg av anders »

Idag har jag använt Tyck till-appen igen. Den här gången ett ännu större väghinder. det här är bekräftelsemejlet jag fick.
Bild

Detta är en bekräftelse på att ditt ärende av typ Felanmälan har mottagits och registrerats. Din felanmälan/synpunkt har fått ärendenummer xxx.
Din beskrivning: En del gatuplattor är nersjunkta i backen vilket försvårar framkomligheten för rullstolar och barnvagnar
Angiven adress: Bo Bergmans Gata 11
Om du har lämnat en felanmälan kommer den att vidarebefordras till ansvarig entreprenör för åtgärd. Fel som utgör fara eller risk för olycksfall åtgärdas så snart som möjligt och resten sker i prioriteringsordning. Har du önskat återkoppling i ärendet får du löpande information om ärendets status skickad till din e-postadress.
Felanmälningar som har skickats till entreprenören för åtgärd visas i kartan som finns i Tyck till-appen. För att felanmälningarna i kartan ska visas krävs att du har valt kategori felanmälan och ett ämnesord. Befintliga felanmälningar visas som röda nålar i kartan. Du kan trycka på nålen och därefter ange din e-postadress för att få löpande information om ärendet, istället för att skicka in din egen felanmälan.
Om du har lämnat en synpunkt och du har önskat återkoppling kommer du att få svar från våra handläggare. Vi strävar efter att svara inom 3 arbetsdagar för enklare ärenden men ärenden som behöver utredas kan behöva fler arbetsdagar. Exempel på enklare ärenden är frågor om vem du bör kontakta om något, hur en tillståndsansökan går till eller information om stadens verksamhet.
Observera att handläggarna kan komma att ändra ditt ärende till en annan kategori. Exempelvis kan handläggarna ändra ett klagomål till en felanmälan eller vice versa.
Tack för ditt bidrag till en bättre stad!
Med vänliga hälsningar, Stockholms stad
www.stockholm.se